Matematik
Hurtig opgave
31. januar 2007 af
kuldioxid (Slettet)
Hej..
Nogen der ka hjælpe med denne opgave, jeg må ikke bruge lommeregner til at løse den:
1=x^4-2x^2+1..?
Håber nogen ved det..
Nogen der ka hjælpe med denne opgave, jeg må ikke bruge lommeregner til at løse den:
1=x^4-2x^2+1..?
Håber nogen ved det..
Svar #1
31. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)
1=x^4-2x^2+1 <=>
0=x^4-2x^2 <=>
0=x^2(x^2-2)
Benyt nu nulreglen.
0=x^4-2x^2 <=>
0=x^2(x^2-2)
Benyt nu nulreglen.
Skriv et svar til: Hurtig opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
