Biologi

biologi

01. februar 2007 af morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan nævne 3 almindelig fødevarer, der indholder meget protein, og nævn 3 fødevarer der ikke indeholder protein.
tak på forhånd

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2007 af Stine, 1.A (Slettet)

Altså.. Kød indeholder jo i hvert fald meget protein. Og derfor selvfølgelig også æg, mælk og ost. På den mere vegetariske side er der kornprodukter, bønner, ærter, nødder og linser.
Frugt og grønt indeholder for det meste intet protein. Avocadoen er en undtagelse, så hvis du bare tager nogle af de mere normale (æbler, pærer, tomater, agurker, etc) rammer du ikke helt galt.

Skriv et svar til: biologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.