Matematik
proportionale
03. februar 2007 af
miephantazy (Slettet)
Hvad er det nu proportionale betyder? :)
Nu når vi er igang, hvad betyder så ækvivalent?
på forhånd tak!
Nu når vi er igang, hvad betyder så ækvivalent?
på forhånd tak!
Svar #1
03. februar 2007 af apandersen (Slettet)
Hvis y og x er proportionale betyder det at vi kan skrive y=k*x (Ligefrem proportional). Når man tegner y som funktion af x ind på en graf skal den give en ret linje hvis den er proportional.
Ækvivalent betyder at to udtryk er ensbetydende. F.eks. er y=x ensbetydende med 2y=2x. Vi siger så de to udtryk er ækvivalente. Det betyder altså at det at sige y=x er lige så sandt som at sige 2y=2x.
Ækvivalent betyder at to udtryk er ensbetydende. F.eks. er y=x ensbetydende med 2y=2x. Vi siger så de to udtryk er ækvivalente. Det betyder altså at det at sige y=x er lige så sandt som at sige 2y=2x.
Skriv et svar til: proportionale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
