Engelsk

please..rettelse til en kort engelsk stil..

19. marts 2004 af suzie (Slettet)
er der ikke nogen der vil rette min engelsk stil..den skal rettes i nutid..tak på forhånd..

Essay of " About a boy"

Isn`t it strange to hear about a thirty-six year old man, who acts like a teenager and a twelvw-year old boy, who acts like a grown-up. will and marcus have a good relationship, thought they hate each other at first.

in the story are will and marcus the main characters. will goes to SPAT( Single Parents Alone Together) and there he meets Suzie. suzie is a friend of fiona, marcus` mother. suzie takes marcus to a picnic with SPAT an d there will and marcus meet each other. when they first saw each other, they dont like each other. will thinks that marcus is weird and marcus hates him.
marcus is a strange boy. he acts like a grown-up and takes care of his mother, thought he is only twelve-yers. before marus meets will, he has only his mother as a model. therefore he acts like her and does the same things, for example he is vegetarian only because she is. but after mrcus meets will, he cahnces. he visits will every day and they wath TV together. and when marcus has a problem, he goes to will for help.

will is completely different then marcus. he is cool and acts like a teenager. he lives alone and doesn`t work. he spending time to watch TV and go out wih woman.after will meets marcus, he becomes different. he buys new clothes and shoes for marcus, thought he before meeting marcus hate children.

at the end in the story will and marcus begin to have a good relationship, thought they hate each other at first.

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2004 af Fingersen (Slettet)

Dit forholdsord efter essay efter forkert. Brug on, hvis du ikke kan li' at bruge about foran titlen som har samme forholdsord.

Skil isn't ad.

skriv alderen på sådan her en måde:

30-year-old/kan også skille det helt ad i tre separate dele, men ikke gøre som du med to dele slået sammen og en del for sig.

Omformuler den første sætning. Den er ren sludder. Hvis du mener at han opfører sig både som teenager og voksen så skriv det da. Du behøver jo ikke at have en 12-årig med når det jo næsten er teenage alder.

Will med stort efter punktum. Marcus er jo også et navn, så det skal også med stort.

thought = though they hated one another at first. Set til sidst for samme rettelser, da du har skrevet samme fejl der også.

De to sætninger skal forbindes. Gør det med although/though i stedet for kommaet. Eller flyt det op først sådan her:

Although they think they hate one another, Will and Marcus have a good relationship.

in the story.... = Will and Marcus are the main characters in the story.

goes = attends

will = Will

and there = where

suzie = Suzie

friend of fiona, marucs... = friend of Marcus' mother, Fiona.

suzie = Suzie

marcus = Marcus

an d = and

stort med navnene igen, igen, igen....

when = When

saw = see

dont = do not

will = Will

Du skal skrive alle navne med stort. Gider sgu ikke ret det mere, Bare skriv alle navne med stort fra nu af ik?

Stort efter punktum, skal du også have alle steder.

mother, thought = mother although he

twelve-yers = 12 years old.

marus = Marcus

as a model = as a role model

punktum efter things.

for example = He is for example

vegetarian = a vegetarian

slet only efter vegetarian.

mrcus = Marcus

cahnces = changes

then = than

doesn't = skil ad

spending = spends time watching

go out = dates a woman/ eller bare dates.

he buys new clothes and shoes for marcus, thought he before meeting marcus hate children.

He buys new clothes and shoes for Marcus though he before meeting Marcus actually hated children.

At the end = In the end

in the story = of the story

komma efter story.

MVH
Fingersen

P.S: Du kunne godt lige have kigget den igennem inden du sendte den herind!!!






Brugbart svar (1)

Svar #2
19. marts 2004 af emul0c

bare lige et lille hint... man må ikke i en stil skrive "Isn't it" man skal skrive "Is it not". Det trækker ned hvis du ikke skriver sådan.

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2004 af D@nni (Slettet)

Generelt er det bedst i engelsk stile hvis man slet ikke bruger sammentrækninger...

Brugbart svar (1)

Svar #4
19. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

Det er noget vrøvl. For det første er det forskelligt fra lærer til lærer hvad de helst vil have. For det andet er det mest korrekt at skrive sammentrækninger. Det vil du også opleve at de gør selv...

Svar #5
19. marts 2004 af suzie (Slettet)

hej Fingersen..her er min nye stil..hvad synes du??er der stadig flere fejl??

Essay about " About a boy"

Is it not strange to hear about a 36- year- old man, who acts like a teenager and a 12-year- old boy, who acts like a grown-up. Will and Marcus have a good relationship, though they hated one another at first.

Will and Marcus are the main characters in the story. Will goes to SPAT( Single Parents Alone Together) where he meets Suzie. Suzie is a friend of F Marcus` mother, Fiona. Suzie takes Marcus to a picnic with SPAT and there Will and Marcus meet each other. When they first see each other, they do not like each other. Will thinks that Marcus is weird and Marcus hates him.
Marcus is a strange boy. He acts like a grown-up and takes care of his mother althought he is only 12 years old. Before Marus meets Will, he has only his mother as a model. Therefore he acts like her and does the same things. he is for example a vegetarian because she is. But after Marcus meets Will, he changes. He visits Will every day and they wath TV together. and when Marcus has a problem, he goes to Will for help.

Will is completely different than Marcus. He is cool and acts like a teenager. He lives alone and do not work. He spends time watching TV and go out dates a woman.After Will meets Marcus, he becomes different. He buys new clothes and shoes for Marcus thought he before meeting Marcus actually hated children.

In the end of the story Will and Marcus begin to have a good relationship, thought they hated one another at first.

Brugbart svar (1)

Svar #6
19. marts 2004 af D@nni (Slettet)

#4 ok kan se at du går på gymnasiet. Har selv gået på gym et år på sproglig inden jeg blev seriøs og valgte så HHX.
Hvorfor fortæller jeg så dig dette? Jo, for på en handelsskole skal man ikke bare lave stile og oversættelser i engelsk. Man laver mange handelsbreve (logisk nok :)) og lærer derfra at man selvfølgelig skal bruge det mest korrekte engelsk, i disse breve. Man kan jo ikke fremstå som en der lige er kommet ude fra gaden med alt deres slang osv. hvis man vil gøre sig forhåbninger om at lave forretninger med den virksomhed man nu end skriver til er det vigtigt at være korrekt og præcis.
Dermed er det klart bedst at skrive på engelsk uden sammentrækninger, det ”virker” mere kultiveret. Ydermere kan jeg så lige tilføje at det faktisk var min engelsk lære på gym der lærte mig dette!!
Men du nok ret i at det er forskelligt fra lære til lære, hvor meget de egentlig går op i disse sammentrækninger…

Brugbart svar (1)

Svar #7
19. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

Ja - selvfølgelig skrives officielle papirer anderledes end skønlitteratur. Men det der her skrives er ikke et handelsbrev. Det er ligesom på dansk. Du vil finde en masse mærkelige formuleringer hvis du kigger i grundloven og disse er meget korrekte på dansk. Men at skrive ligesom der skrives i grundloven i en dansk stil ville være mærkeligt. Det går jeg ud fra du er enig i...

Brugbart svar (1)

Svar #8
19. marts 2004 af D@nni (Slettet)

#7 Er enig med dig i at det ville være lidt mystisk at bruge grundlovens formuleringer i en dansk stil...
Kender du udtrykket "proper English" det er det korrekte engelsk, vel at mærke UDEN sammentrækninger.
Det er ikke for at være efter dig på nogen måde. Men det er fakta, så enkelt kan det faktisk siges.
Dertil kommer selvfølgelig lærernes mening om hvad de bedst kan lide.

Brugbart svar (1)

Svar #9
19. marts 2004 af D@nni (Slettet)

#7 du skriver "officielle papirer", siden hvornår er virksomheders forretningsbreve blevet "officielle papirer" ???

Brugbart svar (1)

Svar #10
19. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

Ja det er vi så uenige om. Det er der intet som helst enkelt i.

Desuden... Hvis du "blev seriøs", hvorfor så ikke gå hele vejen og blive matematisk student...? :P

Brugbart svar (1)

Svar #11
19. marts 2004 af D@nni (Slettet)

#10 Tro mig det er enkelt...

"Matematisk student" right.. Fatter keine af matematik, men er derimod en lille ørn til engelsk...

Skriv et svar til: please..rettelse til en kort engelsk stil..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.