Matematik
2 geometri
04. februar 2007 af
Einstein_15 (Slettet)
Hej igen
Jeg håber også, at en af jer ville hjælpe mig med opg. 530, hvorfaf opgaveformulering lyder som følger:
Teksten lyder som følger: Lad trekant ABC og trekant ABD være to trekanter med samme grundlinje, nemlig AB (se figur). Medianernes skæringspunkter i de to trekanter kaldes hhv. G og H.
Vis at linjestykkerne GH og CD er parallele og at linjen CD = 3* GH
[Link]
Jeg håber også, at en af jer ville hjælpe mig med opg. 530, hvorfaf opgaveformulering lyder som følger:
Teksten lyder som følger: Lad trekant ABC og trekant ABD være to trekanter med samme grundlinje, nemlig AB (se figur). Medianernes skæringspunkter i de to trekanter kaldes hhv. G og H.
Vis at linjestykkerne GH og CD er parallele og at linjen CD = 3* GH
[Link]
Svar #1
04. februar 2007 af Einstein_15 (Slettet)
Den anden geomtri opg:
[Link]
Der er tale om opg. 530
Teksten lyder som følger: Lad trekant ABC og trekant ABD være to trekanter med samme grundlinje, nemlig AB (se figur). Medianernes skæringspunkter i de to trekanter kaldes hhv. G og H.
Vis at linjestykkerne GH og CD er parallele og at linjen CD = 3* GH
På forhånd TUSIND tak
[Link]
Der er tale om opg. 530
Teksten lyder som følger: Lad trekant ABC og trekant ABD være to trekanter med samme grundlinje, nemlig AB (se figur). Medianernes skæringspunkter i de to trekanter kaldes hhv. G og H.
Vis at linjestykkerne GH og CD er parallele og at linjen CD = 3* GH
På forhånd TUSIND tak
Svar #2
04. februar 2007 af Einstein_15 (Slettet)
Undskyld. Vi prøver igen
Linket til opg 531 er [Link]aid=1&pid=2&loadid=25383
Linket til opg 530 er :[Link]aid=1&pid=2&loadid=25383
Jeg er virkelig desperat og håber på hjælp.
Linket til opg 531 er [Link]aid=1&pid=2&loadid=25383
Linket til opg 530 er :[Link]aid=1&pid=2&loadid=25383
Jeg er virkelig desperat og håber på hjælp.
Skriv et svar til: 2 geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
