Matematik
Kvadratrodder....
04. februar 2007 af
Anne_Khatrine (Slettet)
Hey kan det her godt passe:
5^4,5*5^(-2,5)=
5^4,5+(-2,5)= 1395
Hey kan det her godt passe:
5^4,5*5^(-2,5)=
5^4,5+(-2,5)= 1395
Svar #1
04. februar 2007 af me_strix (Slettet)
Nej! Og det har ikke noget med kvadratrødder at gøre. Det er potens regning.
Du skal bruge regnereglerne a^r*a^p = a^(r+p).
Du kan jo også godt selv se, at det er forkert idet 5^(4,5)*5^(-2,5) = 25 og 5^4,5+(-2,5) = 1395. 25 er forskellig fra 1395 :)
Du skal bruge regnereglerne a^r*a^p = a^(r+p).
Du kan jo også godt selv se, at det er forkert idet 5^(4,5)*5^(-2,5) = 25 og 5^4,5+(-2,5) = 1395. 25 er forskellig fra 1395 :)
Svar #2
04. februar 2007 af ibibib (Slettet)
#0 Du har bare glemt en parentes
5^4,5*5^(-2,5)=
5^(4,5+(-2,5))=
5^(4,5-2,5)=
25
5^4,5*5^(-2,5)=
5^(4,5+(-2,5))=
5^(4,5-2,5)=
25
Skriv et svar til: Kvadratrodder....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
