Matematik
vektorer
04. februar 2007 af
MissiMissy (Slettet)
har været i gang med en opgave, har lavet hele opgaven undtagen den sidste spørgsmål
der er givet tre vektorer a=(1,2,3) og b=(2,-1,2) og
c=(-1,2,2)
og så siges der
bestem tallene s og t, således at vektore
d=a+sb+tc
står vinkelret på både b og c, og angiv koordinatsættet for d..
hvad gør man??
der er givet tre vektorer a=(1,2,3) og b=(2,-1,2) og
c=(-1,2,2)
og så siges der
bestem tallene s og t, således at vektore
d=a+sb+tc
står vinkelret på både b og c, og angiv koordinatsættet for d..
hvad gør man??
Svar #2
04. februar 2007 af MissiMissy (Slettet)
jamen den t og s-værdi jeg skal finde skal være den samme for b.d og c.d??
så hvis du løser den på denne måde får du ikke samme t og s-værdi!
så hvis du løser den på denne måde får du ikke samme t og s-værdi!
Svar #3
04. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Det forstår jeg ikke.
Ved at løse de to ligninger får jeg
s=-2/3,
t=-1 og
d=(2/3,2/3,-1/3).
Ved at løse de to ligninger får jeg
s=-2/3,
t=-1 og
d=(2/3,2/3,-1/3).
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
