Matematik

Koordinatsystem

04. februar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
Hej

x = t*cos(t)
y = t*sin(t)

tangenten f(x) -pi*x+pi^2

tangenten går i gennem (-pi,0), kaldes for A og skærer y aksen i (0,-10) og kaldes B

O for begyndelsespunkt

skal vise: længden OB/OA = 2pi.


er der nogen der kan hjælpe...

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af mathon

tangenten i (-pi,0)
har
ligningen
y = -pi*x-pi^2, og skærer y-aksen i (0,-pi^2)!!!

Skriv et svar til: Koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.