Matematik

SSO om pi

05. februar 2007 af pind88 (Slettet)
Hej.
Som i nok kan se er jeg igang med SSO om pi. Det er især Arcimedes som der er et problem. er næsten færdig. men jeg kan ikke rigtig gennemskue hans formel. jeg skal regne ud, hvordan han er kommet til pi, altså bare sætte tal ind i hans formel, men kan ikke rigtig få det til at passe.

Dorte

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2007 af miephantazy (Slettet)

Hej :)..

Er selv igang med det samme... Hvad er det helt specielt du ikke kan finde ud af? Prøv at skriv det måske jeg kan hjælpe...

Svar #2
05. februar 2007 af pind88 (Slettet)

jeg skal regne ud hvad det giver når, man har k(12)-k(24) osv. Jeg har k(12)=3,10 og K(24)=3,13. Men kan ikke rigtig finde k(48) og k(96)

Svar #3
05. februar 2007 af pind88 (Slettet)

Skal man ikke regne den inskrevne og den omskrevne ud hver for sig?

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2007 af miephantazy (Slettet)

Jo du skal... k96= kvadrod(2-kvadratrod(4-k48)).. og det får jeg til 0,0654 som så skal det ganges med 48 da der er 48 kanter...

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Jeg elsker pi.. 3,141592356589793238462643387950288419716939937510582097494459230781640.......

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Jeg kan hunderede af cifre ;)

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. februar 2007 af Mark-N (Slettet)

Hvor er det flot Daniel. Jeg har gjort 11 016 cifre. (Både forlæns og baglæns).

Skriv et svar til: SSO om pi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.