Matematik
Forskrift for parabel!
05. februar 2007 af
chelli (Slettet)
Hejsa!
Jeg sidder og roder med en opgave, håber nogen kan hjælpe!
Jeg skal finde en forskrift for en parabel som har toppunkt i 4,8 og rødderne 0 og 5.
Er det muligt der kan mangle nogle oplysninger, eller er det bare mig der ikke kan finde ud af det? :)
Jeg sidder og roder med en opgave, håber nogen kan hjælpe!
Jeg skal finde en forskrift for en parabel som har toppunkt i 4,8 og rødderne 0 og 5.
Er det muligt der kan mangle nogle oplysninger, eller er det bare mig der ikke kan finde ud af det? :)
Svar #1
05. februar 2007 af Sentinox (Slettet)
Dine oplysninger er altså at:
P(0) = 0, P(5) = 0, P'(4) = 0 (P(4)=8).
Håber det bliver mere klart?
//Sentinox
P(0) = 0, P(5) = 0, P'(4) = 0 (P(4)=8).
Håber det bliver mere klart?
//Sentinox
Skriv et svar til: Forskrift for parabel!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
