Engelsk

Rettelse

06. februar 2007 af Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil se om de engelske sætninger er korrekte?

Dansk:
1. Mor er gået i byen (out)
2. Far havde lavet middagsmad.
3. Han spurgte, om filmen var begyndt.
4. Har du læst avisen?
5. Albert havde skrevet en god bog.
6. Han har altid boet i Australien.
7. Hjælp! Barnet er faldet ud af sengen.
8. Toget var kørt (depart).
9. Alle hans venner var løbet igen.
10. Vi har hørt det. Nu har vi fået nok.

Engelsk:
1. Mother is going out.
2. Father has made dinner.
3. He ask about the movie was begin?
4. Have you read the newspaper?
5. Albert has written a good book.
6. He has all the time live in Australia.
7. Help! The kid is fall put of the bed.
8. The train was departing.
9. Everybody of his friends was rounding away.
10. We have heard it. Now we have got enough.



På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2007 af JesperJuul (Slettet)

3. He askED about the movie was begUn?
5. Albert haD written a good book.
6. He has ALWAYS liveD in Australia.
7. Help! The kid is fallEN OUT of the bed. (put!?!)
8. The train was departED.
9. ALL his friends ... noget andet... "had run again", eller sådan noget...

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2007 af silberbauer (Slettet)

Ked af at sige det Hans, men i mine øjne alle undtagen 4'eren forkerte
1) sæt den i datid
2) samme
3) samme
4) rigtig
5) sæt i datid
6) all the time skal skiftes til always, ellers havde den lyt (Han har hele tiden boet i Australien)
7) sæt i datid
8) var kørt = had departed
9) løbe væk = running away
10) nu har vi fået nok = now we have had it

Det er li umiddelbart hva jeg ville sige

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2007 af silberbauer (Slettet)

hmm den 9'er ser ud til at jeg kludrede lidt i det... Løbet igen, mens vel i denne sammenhæng smuttet
9) all his friends had left (running) again.
Ik helt sikker på den

Svar #4
06. februar 2007 af Hans4444 (Slettet)

#2:

Hvordan lyder de datidsproblemer i opgaverne?

Svar #5
06. februar 2007 af Hans4444 (Slettet)

#2:

1. Mother had going out.
2. Father had made dinner.
3. He asked about the movie was begun?
4. Have you read the newspaper?
5. Albert had written a good book.
6. He has always lived in Australia.
7. Help! The kid is fallen out of the bed.
8. The train had departed.
9. All his friends had left again.
10. We have heard it. Now we have had it.

Her er mit opdateret forslag, er det korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2007 af silberbauer (Slettet)

Dansk:
1. Mother had gone out (ville jeg skyde på)
2. Korrekt
3. He asked if the movie had begun
4. korrekt
5. Korrekt
6. Korrekt
7. Help! The kid (baby) has fallen out of the bed
8. Korrekt
9. Korrekt ;)
10. Korrekt

Det er i hvert fald mit bedste bud

Skriv et svar til: Rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.