Matematik

Lille opgave

06. februar 2007 af growern (Slettet)
I afstanden 25 m fra en lodret endevæg på en bygning måles vinklen mellem vandret og sigtelinjen til toppen af bygningen til 31 grader. Hvor høj er bygningen?

Løsning :/ ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2007 af mathon

tan(31°)=h/25

h=25*tan(31°)

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2007 af apandersen (Slettet)

Find hypotenusen ved ligningen:

c=25/cos(31)

Find da højden h ved:

h=c*sin(31)

Svar #3
06. februar 2007 af growern (Slettet)

Mange tak..

Skriv et svar til: Lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.