Tysk
ret ret :b
07. februar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Nu hvor han var fri = jetzt wo er war frei
Svar #1
07. februar 2007 af Lisa02 (Slettet)
hov.. mangler lidt mere:
Nu hvor han var fri kunne han dræbe dragen = jetzt wo er war frei könte er den Drachen zutöten
Nu hvor han var fri kunne han dræbe dragen = jetzt wo er war frei könte er den Drachen zutöten
Skriv et svar til: ret ret :b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
