Fysik
Is smeltevarme..
07. februar 2007 af
kuldioxid (Slettet)
Hej
Jeg har problemer med udregninger til et forsøg, hvor jeg skal beregne is smeltevarme.
Har selv prøvet at regne ud, men det gave et tal der slet slet ikke kan passe med is smeltevarme fra vores data bog som er 334 J/g..
Jeg har fået følgende resultater, jeg skal også bergne den energi der gået til det indre kalorimeter:
Indre kalorimeter vægt: 183,1 g
Indre kalorimeter med vand: 438,0 g
Masse af vand: 438,0 g – 183,1 g = 254,9 g.
T(start): 21 grader.
T(slut): 11 grader.
Indre kalorimeter + vand + is: 473,4 g.
Masse af is: 473,4 g – 438,0 g = 35,4 g
Nogen der ka hjælpe..?
Jeg har problemer med udregninger til et forsøg, hvor jeg skal beregne is smeltevarme.
Har selv prøvet at regne ud, men det gave et tal der slet slet ikke kan passe med is smeltevarme fra vores data bog som er 334 J/g..
Jeg har fået følgende resultater, jeg skal også bergne den energi der gået til det indre kalorimeter:
Indre kalorimeter vægt: 183,1 g
Indre kalorimeter med vand: 438,0 g
Masse af vand: 438,0 g – 183,1 g = 254,9 g.
T(start): 21 grader.
T(slut): 11 grader.
Indre kalorimeter + vand + is: 473,4 g.
Masse af is: 473,4 g – 438,0 g = 35,4 g
Nogen der ka hjælpe..?
Svar #1
07. februar 2007 af kuldioxid (Slettet)
er der slet ingen der bare ka give mig et tip om hvordan jeg ska begynde..
Skriv et svar til: Is smeltevarme..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
