Matematik
2 vektorer i rummet
07. februar 2007 af
markus g (Slettet)
Hej!
Jeg sidder fast i en opgave om 2 vektorer i rummet:
Givet:
a=(5,12,-11), b=(8,-7,2)
opgave:
Bestem længden af den længste af diagonalerne i det
parallelogram, der udspændes af vektor a og b.
Kan nogen give et hint, til en løsning?
Jeg sidder fast i en opgave om 2 vektorer i rummet:
Givet:
a=(5,12,-11), b=(8,-7,2)
opgave:
Bestem længden af den længste af diagonalerne i det
parallelogram, der udspændes af vektor a og b.
Kan nogen give et hint, til en løsning?
Svar #1
07. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Tja, beregn længden af den ene diagonal og derefter længden af den anden diagonal.
Svar #2
07. februar 2007 af markus g (Slettet)
Er vant til at regne med vektorer i 2d, men kan ikke lige gennemskue hvordan jeg finder længden af diagonalerne.
Skriv et svar til: 2 vektorer i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
