Fysik
Radioaktivitet-forsøg
11. februar 2007 af
kiwidinok (Slettet)
Hej
Her lavet et forsøg med radioaktivitet, hvor jeg har målt tælletallet for NaCl, KCL og Seltin ( i 20 min ).
Resultat:
NaCl = 816
KCl = 3850
Seltin = 2108
Jeg skal nu give en forklaring for udfaldet, hvilket jeg ikke lige kan gennemskue.
Nogle der kan hjælpe.
På forhånd tak.
Her lavet et forsøg med radioaktivitet, hvor jeg har målt tælletallet for NaCl, KCL og Seltin ( i 20 min ).
Resultat:
NaCl = 816
KCl = 3850
Seltin = 2108
Jeg skal nu give en forklaring for udfaldet, hvilket jeg ikke lige kan gennemskue.
Nogle der kan hjælpe.
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Radioaktivitet-forsøg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
