Matematik
Vektorer 2
16. februar 2007 af
AndersBH (Slettet)
Opgave 2.013 i eksamensopgaver (1-årigt forløb til a-niveau).
|a|=5, |b|=2 og vinklen(a,b)=30
Først skal man finde skalarproduktet a*b, hvilket jeg har fundet (5*sqrt(3)=8,66).
Dernæst skal man finde tallet t (t er element i R), således at vektor a er vinkelret med vektor (a+t*b).
Jeg ved, at skalarproduktet for to vektorer der står vinkelret er 0. Jeg fatter bare lige hvorfor, at jeg ikke får det rigtige resultat...
Tak på forhånd.
/Anders fra lunden
|a|=5, |b|=2 og vinklen(a,b)=30
Først skal man finde skalarproduktet a*b, hvilket jeg har fundet (5*sqrt(3)=8,66).
Dernæst skal man finde tallet t (t er element i R), således at vektor a er vinkelret med vektor (a+t*b).
Jeg ved, at skalarproduktet for to vektorer der står vinkelret er 0. Jeg fatter bare lige hvorfor, at jeg ikke får det rigtige resultat...
Tak på forhånd.
/Anders fra lunden
Svar #1
16. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
3,1415926535897932384626433832795028841971653993751058209749445923078164062862089986280348253421
Svar #2
16. februar 2007 af AndersBH (Slettet)
Tak for det...
Jeg har løst den, ellers tak for hjælpen.
Jeg har løst den, ellers tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Vektorer 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
