Engelsk
Hjælp til Rettelse
17. februar 2007 af
PigeStudie (Slettet)
Er der nogen der er søde at kigge på min opgave?
“Three things I got a real problem with; guys that hits their wife’s, sexual assaults on children, and the scum that deal death to kids” Words that Gil Grissom use, in the series called “CSI”
Crime – Scene – Investigation. He is a very good crime detective, People around him look up to him and his employees have a lot of faith to him and his work, but it doesn’t mean he always have right about his theories wither how the murder have committed a crime or not. He always said “you must make mistakes, before you can learn them” The man has right, he know how to shut the mount for other people, when they are too clever, in an annoying way.
What is a crime? Crime can be many things, it can be from stealing a bike to Commit a murder or to attack a person without an explanation. In other words crime is, when you violate the low.
I am fascinated by the TV-series CSI because I admire they work in their lab. They got a overview of the in the crime scene and they can make theories about what possibly could have happened to the victim based on evidence they have found on the crime scene. They can find out how the victim got killed, which object the murderer used to kill the victim. Even the tiniest little thing is very important to solve a murder and they can always find an answer.
I am fascinated by the way they work, like how they find their evidence, and how they store it. And their ability to sit themselves into the criminals way of thinking. I also like each and everyone personality, they have their own ability to work and doesn’t give up, their job is to find evidence and nothing else, but they also take their jobs personally, because the tings that they experiences trough their jobs is very tough. As an ordinance, you get to appreciate your own life more.
CSI solves cases and because crime connects to murder and rape, CSI´s job is to find the killer so he or she can be put to justice.
Er der nogen der er søde at kigge på min opgave?
“Three things I got a real problem with; guys that hits their wife’s, sexual assaults on children, and the scum that deal death to kids” Words that Gil Grissom use, in the series called “CSI”
Crime – Scene – Investigation. He is a very good crime detective, People around him look up to him and his employees have a lot of faith to him and his work, but it doesn’t mean he always have right about his theories wither how the murder have committed a crime or not. He always said “you must make mistakes, before you can learn them” The man has right, he know how to shut the mount for other people, when they are too clever, in an annoying way.
What is a crime? Crime can be many things, it can be from stealing a bike to Commit a murder or to attack a person without an explanation. In other words crime is, when you violate the low.
I am fascinated by the TV-series CSI because I admire they work in their lab. They got a overview of the in the crime scene and they can make theories about what possibly could have happened to the victim based on evidence they have found on the crime scene. They can find out how the victim got killed, which object the murderer used to kill the victim. Even the tiniest little thing is very important to solve a murder and they can always find an answer.
I am fascinated by the way they work, like how they find their evidence, and how they store it. And their ability to sit themselves into the criminals way of thinking. I also like each and everyone personality, they have their own ability to work and doesn’t give up, their job is to find evidence and nothing else, but they also take their jobs personally, because the tings that they experiences trough their jobs is very tough. As an ordinance, you get to appreciate your own life more.
CSI solves cases and because crime connects to murder and rape, CSI´s job is to find the killer so he or she can be put to justice.
Svar #1
17. februar 2007 af Lisa02 (Slettet)
but it doesn’t mean he always have right
--> but it doesn’t mean he always { HAS } right
Tror nok at der skal stå HAS. Da det er 3. personental.
--> but it doesn’t mean he always { HAS } right
Tror nok at der skal stå HAS. Da det er 3. personental.
Svar #2
17. februar 2007 af Katrine (Slettet)
“Three things I got a real problem with; guys that hits their wives, sexual assaults on children, and the scum that deals death to kids” are words that Gil Grissom uses in the TV series called “CSI: Crime Scene Investigation".
- husk at tjekke for stavefejl
- husk kongruens; ental tager s på verber
He is a very good crime detective. People around him look up to him and his employees have a lot of faith in him and his work, but that doesn’t mean that he is always right about his theories on wether or not the suspect has committed the crime.
- "faith IN someone/somebody"
- Når man har ret, er det "is right"
- ved at sige murder, så antager du allerede at vedkommende er skyldig. "suspect" er bedre.
- igen, stavefejl..
He always said “you must make mistakes, before you can learn (from??) them” The man is right, he knows how to make people shut up, when they are trying to be too clever.
- skal der ikke et "from" ind?
- IS right
- kongruens
- har omskrevet, det andet lød mærkeligt. Er dog langt fra tilfreds med mit eget bud.
What is a crime? Crime can be many things, it can be from stealing a bike to committing a murder or attacking a person without an explanation. In other words, crime is when you violate the law.
- du har opremsning, hvor du bruger udvidet tid (-ing form), det skal du blive ved med i stedet for at skifte over til infinitiv (to attack..)
- stavefejl: low=lav law=lov spøjst, I know ;)
I am fascinated by the TV-series CSI because I admire their work in their lab. They got an overview of the (??) at the crime scene and they can make theories on what possibly could have happened to the victim based on evidence they have found at the crime scene.
- they=de their=deres they're = de er
- an foran ord som starter med en vokallyd
- du mangler et eller andet ved ??.
- på engelsk har man en teori på.. a theory on..
- den korrekte præposition ved crime scene er "at"
They can find out how the victim was killed and what instrument the murderer used to kill the victim. Even the tiniest little thing is very important to solve a murder and they can always find an answer.
- små rettelser her, håber du kan forstå hvorfor.
Har ikke rettet det sidste. Tænk dog over sætningskonstruktionerne. Hvornår er det hensigtsmæssigt at dele en sætning op eller omskrive den? Herudover skal du være opmærksom på, at du har en tendens til at oversætte for direkte fra dansk til engelsk. Dvs. at du bruger forkerte idiomatiske udtryk.
- husk at tjekke for stavefejl
- husk kongruens; ental tager s på verber
He is a very good crime detective. People around him look up to him and his employees have a lot of faith in him and his work, but that doesn’t mean that he is always right about his theories on wether or not the suspect has committed the crime.
- "faith IN someone/somebody"
- Når man har ret, er det "is right"
- ved at sige murder, så antager du allerede at vedkommende er skyldig. "suspect" er bedre.
- igen, stavefejl..
He always said “you must make mistakes, before you can learn (from??) them” The man is right, he knows how to make people shut up, when they are trying to be too clever.
- skal der ikke et "from" ind?
- IS right
- kongruens
- har omskrevet, det andet lød mærkeligt. Er dog langt fra tilfreds med mit eget bud.
What is a crime? Crime can be many things, it can be from stealing a bike to committing a murder or attacking a person without an explanation. In other words, crime is when you violate the law.
- du har opremsning, hvor du bruger udvidet tid (-ing form), det skal du blive ved med i stedet for at skifte over til infinitiv (to attack..)
- stavefejl: low=lav law=lov spøjst, I know ;)
I am fascinated by the TV-series CSI because I admire their work in their lab. They got an overview of the (??) at the crime scene and they can make theories on what possibly could have happened to the victim based on evidence they have found at the crime scene.
- they=de their=deres they're = de er
- an foran ord som starter med en vokallyd
- du mangler et eller andet ved ??.
- på engelsk har man en teori på.. a theory on..
- den korrekte præposition ved crime scene er "at"
They can find out how the victim was killed and what instrument the murderer used to kill the victim. Even the tiniest little thing is very important to solve a murder and they can always find an answer.
- små rettelser her, håber du kan forstå hvorfor.
Har ikke rettet det sidste. Tænk dog over sætningskonstruktionerne. Hvornår er det hensigtsmæssigt at dele en sætning op eller omskrive den? Herudover skal du være opmærksom på, at du har en tendens til at oversætte for direkte fra dansk til engelsk. Dvs. at du bruger forkerte idiomatiske udtryk.
Skriv et svar til: Hjælp til Rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
