Matematik
fugle...
17. februar 2007 af
karlmarx (Slettet)
en ryle vejer 84% mere end en krave. begge disse er omfattet af denne sammenhæng : f(x)=5,91*x^0,725
jeg ville tro at man skal bruge Fy=Fx^a.
men er lidt i tvivl om hvordan tallene skal sættes ind ? nogle som er i stand til at hjælpe ?
jeg ville tro at man skal bruge Fy=Fx^a.
men er lidt i tvivl om hvordan tallene skal sættes ind ? nogle som er i stand til at hjælpe ?
Svar #2
17. februar 2007 af karlmarx (Slettet)
en ryle vejer 84% mere end en krave. begge disse er omfattet af denne sammenhæng :
f(x)=5,91*x^0,725
x=fuglenes vægt
y=energibehov
Hvor mange procent er energibehovet større for en islandsk ryle end for en canadisk præstekrave?
jeg ville tro at man skal bruge Fy=Fx^a.
men er lidt i tvivl om hvordan tallene skal sættes ind ? nogle som er i stand til at hjælpe ?
f(x)=5,91*x^0,725
x=fuglenes vægt
y=energibehov
Hvor mange procent er energibehovet større for en islandsk ryle end for en canadisk præstekrave?
jeg ville tro at man skal bruge Fy=Fx^a.
men er lidt i tvivl om hvordan tallene skal sættes ind ? nogle som er i stand til at hjælpe ?
Svar #3
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)
I er ikke enige om forskriften men kig på:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=311061
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=311061
Skriv et svar til: fugle...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
