Matematik
Brøker
17. februar 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Hvordan laver jeg disse?
1) (-x^2+4)/(2x^2+2x-12)=
2) (x-1)/2x^2+4x-6) =
3) (x^2+4x)/(x^2-5x+4)=
4) (x^3-9x)/(x^3+x^2-6x) =
og i nr. er løsningerne 8 og -12 i andengradsligningen, men hvad skal jeg derefter for at reducerer?
1) (-x^2+4)/(2x^2+2x-12)=
2) (x-1)/2x^2+4x-6) =
3) (x^2+4x)/(x^2-5x+4)=
4) (x^3-9x)/(x^3+x^2-6x) =
og i nr. er løsningerne 8 og -12 i andengradsligningen, men hvad skal jeg derefter for at reducerer?
Svar #1
18. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du fortæller _intet_ om hvad du skal, så det kan vi ikke svare dig på! Såfremt du skal reducere, kan jeg tage den første for dig, så må du lave de andre selv
Vi har, at
 = 2(x-2)(x+3) $)
Tilsvarende er
(x-2) $)
Det vil sige, at
(x-2)}{2(x-2)(x+3)} = \frac{-(x+2)}{2(x+3)} = -\frac{x+2}{2(x+3)} $)
Du fortæller _intet_ om hvad du skal, så det kan vi ikke svare dig på! Såfremt du skal reducere, kan jeg tage den første for dig, så må du lave de andre selv
Vi har, at
Tilsvarende er
Det vil sige, at
Svar #2
18. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Nøøøj, det er sateme dårlig stil:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=311801
Hold dig dog til én tråd!
Nøøøj, det er sateme dårlig stil:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=311801
Hold dig dog til én tråd!
Skriv et svar til: Brøker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
