Biologi
Fedt - Svinefedt
18. februar 2007 af
Montavr (Slettet)
Er der nogen her der kan forklare mig lidt om hvordan kolesterolniveauet vil blive påvirket, hos de mennesker der spiser fedt?.. (Begund svaret)
Svar #1
18. februar 2007 af Montavr (Slettet)
har fundet ud af det..:D
Men har lige et andet spørgsmål:
C-14 (ingen dobbeltbindinger)= 1%
C-16 (ingen dobbeltbindinger)= 14%
C-18 (ingen dobbeltbindinger)= 26%
C-18 ( 1 dobbeltbindinger)= 32%
C-18 ( 2 dobbeltbindinger)= 27%
Nogen som kan hjælpe mig med at give en vurdering af kødet, hvis det indholder det jeg skrev heroppe^^..??
Men har lige et andet spørgsmål:
C-14 (ingen dobbeltbindinger)= 1%
C-16 (ingen dobbeltbindinger)= 14%
C-18 (ingen dobbeltbindinger)= 26%
C-18 ( 1 dobbeltbindinger)= 32%
C-18 ( 2 dobbeltbindinger)= 27%
Nogen som kan hjælpe mig med at give en vurdering af kødet, hvis det indholder det jeg skrev heroppe^^..??
Skriv et svar til: Fedt - Svinefedt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
