Engelsk
rettelse
21. februar 2007 af
morten-2 (Slettet)
er der nogen der vil rette min engelsk, det er en resume fra en tekst. tak på forhånd
The story is about a mother and a sons relation. The mother is over , her son will moving, her sister will to send her in the hospital. her sister ruth dont want her. she has her own family and also a lot of problems at home.
Marie is in a situation where nobody can help her. her weight has physically and mentally incapacitated her.
Her husband is died and she lives with her eighteen years old son John,
john wants to go to Chicago to do some job. But Marie is dissatisfied and will not let him go. she said that she cant lives without him. She will also be alone,
But John is also tired of the all thing around him he is tired of his mother he want only a break he want to make his own way.
he is also young and wants some friends . John can not bring anyone at home he can’t show his mother to his friends he is also ashamed because she is fat. he told his mother that he is not like that he never come back he want only a break he want to get a good job.
I think that his mother going to a wrong way she should let john go and do not force him to live with her, she have also two possibly either go to the mental clinic or be home. I think that it is a good idea to send her to the mental clinic.
The story is about a mother and a sons relation. The mother is over , her son will moving, her sister will to send her in the hospital. her sister ruth dont want her. she has her own family and also a lot of problems at home.
Marie is in a situation where nobody can help her. her weight has physically and mentally incapacitated her.
Her husband is died and she lives with her eighteen years old son John,
john wants to go to Chicago to do some job. But Marie is dissatisfied and will not let him go. she said that she cant lives without him. She will also be alone,
But John is also tired of the all thing around him he is tired of his mother he want only a break he want to make his own way.
he is also young and wants some friends . John can not bring anyone at home he can’t show his mother to his friends he is also ashamed because she is fat. he told his mother that he is not like that he never come back he want only a break he want to get a good job.
I think that his mother going to a wrong way she should let john go and do not force him to live with her, she have also two possibly either go to the mental clinic or be home. I think that it is a good idea to send her to the mental clinic.
Svar #1
21. februar 2007 af Dunnar (Slettet)
sons = son's
"The mother is over , her son will moving, her sister will to send her in the hospital" Denne sætninge skal omskrives, det er rent volapyk.
"her sister ruth" må betragtes som tredje person singualris, så "dont" (der i øvrigt skrives don't) skal erstattes af "doesn't" som med fordel kan skrives "does not" når nu det er en skriftlig aflevering
"is died" = "is dead" eller "has died"
"to do some job" = "to work"
cant = can't (mange lærere foretrækker "can not" i stedet for at bruge sammenskrvningen can't)
lives = live (kun det ekstra s i nutid tredje person ental)
"all thing around him" = everything
"he want only a break " = "he only wants a break"
"he is not like that he never come back" = "it is not as if he will never return"
"he want only a break " = "he only wants a break"
"he want" = "he wants"
"going to a wrong way" = "is mistaken"
"do not" slet do
possibly = possibilities
I det hele taget mangler du at starte med stort bogstav efter punktum, og at skrive egenavne med stort.
"The mother is over , her son will moving, her sister will to send her in the hospital" Denne sætninge skal omskrives, det er rent volapyk.
"her sister ruth" må betragtes som tredje person singualris, så "dont" (der i øvrigt skrives don't) skal erstattes af "doesn't" som med fordel kan skrives "does not" når nu det er en skriftlig aflevering
"is died" = "is dead" eller "has died"
"to do some job" = "to work"
cant = can't (mange lærere foretrækker "can not" i stedet for at bruge sammenskrvningen can't)
lives = live (kun det ekstra s i nutid tredje person ental)
"all thing around him" = everything
"he want only a break " = "he only wants a break"
"he is not like that he never come back" = "it is not as if he will never return"
"he want only a break " = "he only wants a break"
"he want" = "he wants"
"going to a wrong way" = "is mistaken"
"do not" slet do
possibly = possibilities
I det hele taget mangler du at starte med stort bogstav efter punktum, og at skrive egenavne med stort.
Skriv et svar til: rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
