Matematik
Vektor hjælp!
22. februar 2007 af
maisam (Slettet)
Opgave lyder:
Vi har to vektorer, a=(t , t+1) og b=(-t , t+1).
Bestem de værdier af t, for hvilken vinklen mellem vektorerne a og b er 60 grader..??
På forhånd tak
Vi har to vektorer, a=(t , t+1) og b=(-t , t+1).
Bestem de værdier af t, for hvilken vinklen mellem vektorerne a og b er 60 grader..??
På forhånd tak
Svar #1
22. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Benyt a·b=|a|*|b|*sin(v).
Indsæt at sin(60) = sqrt(3)/2 osv.
Indsæt at sin(60) = sqrt(3)/2 osv.
Svar #2
22. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Sludder:
Benyt a·b=|a|*|b|*cos(v).
Indsæt at sin(60) = 1/2 osv.
Benyt a·b=|a|*|b|*cos(v).
Indsæt at sin(60) = 1/2 osv.
Svar #4
22. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Det har du ret i.
Benyt a·b=|a|*|b|*cos(v).
Indsæt at cos(60) = 1/2 osv.
Benyt a·b=|a|*|b|*cos(v).
Indsæt at cos(60) = 1/2 osv.
Skriv et svar til: Vektor hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
