Fysik
Elektron volt
22. februar 2007 af
sporty-piiie (Slettet)
Hejsa..
Jeg sidder med en opgave i fysik, hvor jeg skal regne 1.22*10^-12 J om til V, jeg ved resultatet skal give 7.61 MeV, man hvordan beregner jeg det??
Jeg sidder med en opgave i fysik, hvor jeg skal regne 1.22*10^-12 J om til V, jeg ved resultatet skal give 7.61 MeV, man hvordan beregner jeg det??
Svar #1
22. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
1 eV = 1,602*10^-19 J <=>
1 J = 1/(1,602*10^-19) eV
Derfor:
1.22*10^-12 J = 1.22*10^-12 J * 1/(1,602*10^-19) eV/J
= 7615480,64919 eV
= 7,6*10^6 eV
= 7,6 MeV
1 J = 1/(1,602*10^-19) eV
Derfor:
1.22*10^-12 J = 1.22*10^-12 J * 1/(1,602*10^-19) eV/J
= 7615480,64919 eV
= 7,6*10^6 eV
= 7,6 MeV
Skriv et svar til: Elektron volt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
