Matematik

Vektor

23. februar 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Vektor a = (2,-4,6)
Vekotr b = (1,3,-5)
Hvordan bestemmer jeg vektor c, der står vinkelret på både a og b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=30518


Svar #2
23. februar 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#1 Tak :-)

Svar #3
23. februar 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Nårh jah. Normalvektoren står jo vinkelret på a og b.

Men hvordan bestemmer man hvilke værdier af t, at arealet af det parallelogram som vektor a og b udspænder, bliver 30 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2007 af Alima (Slettet)

Krydsproduktet mellem vektor a og vektor b er den vektor, der står vinkelret på både a og b.

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2007 af Alima (Slettet)

Der må stå lidt mere om t, i hvilken sammenhæng bliver t introduceret?

Svar #6
23. februar 2007 af stræber-pigen (Slettet)

jo b er ( t,3,-5)

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2007 af mathon

t-værdier for areal = 30
se
http://peecee.dk/?id=30546

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.