Studievejledning
Engelsk: Bachelor- og kandidatuddannelse
25. februar 2007 af
davegrohl (Slettet)
Hej,
Jeg tænkte på om der var nogle som læste Engelsk på Universitetet, og som kunne sætte mig ind i arbejdsgangen på den uddannelse. Jeg går nemlig og overvejer at studere engelsk efter gym, da jeg ligger ret højt på skalaen og er meget interesseret i det fag.
Jeg har søgt inde på uddannelsesguiden, men jeg synes ikke deres beskrivelse er så specifik igen.
Det kunne være dejligt, hvis man kunne få at vide hvordan det var at studere det fag, og hvad man laver der både i Bachelor- og kandidat perioden, eller bare en af dem er også fint nok.
På forhånd mange tak
Dave
Jeg tænkte på om der var nogle som læste Engelsk på Universitetet, og som kunne sætte mig ind i arbejdsgangen på den uddannelse. Jeg går nemlig og overvejer at studere engelsk efter gym, da jeg ligger ret højt på skalaen og er meget interesseret i det fag.
Jeg har søgt inde på uddannelsesguiden, men jeg synes ikke deres beskrivelse er så specifik igen.
Det kunne være dejligt, hvis man kunne få at vide hvordan det var at studere det fag, og hvad man laver der både i Bachelor- og kandidat perioden, eller bare en af dem er også fint nok.
På forhånd mange tak
Dave
Svar #1
18. marts 2007 af Averell (Slettet)
http://engelsk.ku.dk/studieordninger/grundfag/
grundfag = første to år på BA
overbygning = kandidatudd.: 4.-5. år
tilvalg = 3. år, hvor du i mindst halvdelen af tiden skal læse noget andet end engelsk
grundfag = første to år på BA
overbygning = kandidatudd.: 4.-5. år
tilvalg = 3. år, hvor du i mindst halvdelen af tiden skal læse noget andet end engelsk
Skriv et svar til: Engelsk: Bachelor- og kandidatuddannelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
