Matematik
En plan der skal indeholde to linjer
26. februar 2007 af
hehe88 (Slettet)
l: (x,y,z)=(0,1,3) + t*(1,1,0)
m: (x,y,z)=(3,2,7) + s*(1,0,2)
Jeg skal finde en plan der indeholder disse to linjer. Jeg er med på, at l og m's retningsvektorer krydses, så man får planens normal vektor. Men jeg kan heller ikke komme videre.
En der kan hjælpe??
På forhånd tak..
m: (x,y,z)=(3,2,7) + s*(1,0,2)
Jeg skal finde en plan der indeholder disse to linjer. Jeg er med på, at l og m's retningsvektorer krydses, så man får planens normal vektor. Men jeg kan heller ikke komme videre.
En der kan hjælpe??
På forhånd tak..
Svar #1
26. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Så mangler du bare et punkt i planen. Find linjernes skæringspunkt.
Svar #2
26. februar 2007 af hehe88 (Slettet)
Jeg har fundet skæringspunktet til at være, (1,2,3). Er det så den jeg skal bruge?
Mange tak for hjælpen..
Mange tak for hjælpen..
Skriv et svar til: En plan der skal indeholde to linjer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
