Engelsk
en der gider at kigge her?
27. februar 2007 af
michell-88 (Slettet)
nogen der lige gider at rette det her lille stykke engelsk tekst jeg har skrevet??
We can all agree that obesity is becoming a very big problem world wide. It starts when they are children, if their parents don’t teach them how to get some exercise or how to eat right. In the 60’s, where there was not any playstations, and television was something they saw ones a week, with the whole family. Now the children watches television, or play playstation when they come home from school. There is not many children who exercises in their (fritid), and if the do, it is only ones a week in a half our. The reasons why it is like this, is because of all the advertising, says Professor Phil James, International Association for the Study of Obesity. He wants to stop all the advertising for unhealthy food. An advertising company called Ofcom, makes these commercial for fast food, like Mc. Donald’s, Burger King, and also for all the snacks like Estrella chips. Professor Phil James wants to do something about the commercials. He would like to put the commercials under the 9pm rule. So the commercials only are in the television after 9pm, so there is a smaller chance that the children see them. I don’t know if it is a good idea. Almost all children have televisions in their rooms, and watches it every night, before they falls asleep.
We can all agree that obesity is becoming a very big problem world wide. It starts when they are children, if their parents don’t teach them how to get some exercise or how to eat right. In the 60’s, where there was not any playstations, and television was something they saw ones a week, with the whole family. Now the children watches television, or play playstation when they come home from school. There is not many children who exercises in their (fritid), and if the do, it is only ones a week in a half our. The reasons why it is like this, is because of all the advertising, says Professor Phil James, International Association for the Study of Obesity. He wants to stop all the advertising for unhealthy food. An advertising company called Ofcom, makes these commercial for fast food, like Mc. Donald’s, Burger King, and also for all the snacks like Estrella chips. Professor Phil James wants to do something about the commercials. He would like to put the commercials under the 9pm rule. So the commercials only are in the television after 9pm, so there is a smaller chance that the children see them. I don’t know if it is a good idea. Almost all children have televisions in their rooms, and watches it every night, before they falls asleep.
Svar #1
27. februar 2007 af lennwn (Slettet)
We can all agree that obesity is “becoming = vil blive – er det ikke allerede det?” a very big problem world wide. “It = det – burde måske være obesity is a problem which begins” “starts – slettes!” when “they – hvem??? Those with the problem?” are children, if their parents don’t(prøv at reducerer brugen af sammentrækninger – mange foretrækker at ordene bliver skrevet helt ud = do not) teach them how to get “some – antyder at der kun er tale om NOGET motion. Slet SOME og lad motion tale for sig selv…” exercise or how to eat right. In the 60’s, where there were no playstations, and television was something they saw ones a week, with the whole family NB!. Now children watch television, or play with their playstation when they come home from school. There is not many children who exercises in their spare time, and if the do, it is only ones a week in a half an hour.NB2!!! The reasons why it is like this, is all the advertising, says Professor Phil James, International Association for the Study of Obesity. He wants to stop all the “advertising = at reklamere – brug advertisements, eller commercials” for unhealthy food. An advertising company called Ofcom makes these commercial for fast food (chains? restaurants?), like Mc. Donald’s, Burger King, and also for all the snack (companies?) like Estrella chips. Professor Phil James wants to do something about the commercials. He would like to enclose the commercials under the 9pm rule. So the commercials only are allowed on television after 9pm, so there is a slighter chance that children may see them. I don’t know if this is a good idea. Almost all children have televisions in their rooms, and watch it every night, before they go to sleep.
NB! = Hvor gamle er disse mennesker du omtaler? Selv mine forældre, som stadig kan huske tv, som en sjælden begivenhed, havde mulighed for at se tv-avisen mere end en gang om ugen… Begge er over 50 og eftersom jeg er ovre den ”værste play station tid” må disse mennesker, du omtaler, være langt over 70, og så er fedme vel ved at være et mindre problem… (Undskyld til dem, der har det problem… ?)
Ok… har ikke selv børn, men træner 80 børn om ugen, så måske det er i overkanten at kæmme alle over en kam?
Oki… Dit 3. pers. nutids ”s” skal du altså passe lidt på med.
Havde en eng. Prof. Som gjorde et stort nummer ud af at få os til at læse hvad vi havde skrevet, og så indføje det, den/ de kan omskrives til:
The children (they) are – aldrig ”is”, forstår du?
The house (it) is – aldrig “are” Bare en lille huske regel, ellers en god opgave, med gode citater = god perspektivering…
NB! = Hvor gamle er disse mennesker du omtaler? Selv mine forældre, som stadig kan huske tv, som en sjælden begivenhed, havde mulighed for at se tv-avisen mere end en gang om ugen… Begge er over 50 og eftersom jeg er ovre den ”værste play station tid” må disse mennesker, du omtaler, være langt over 70, og så er fedme vel ved at være et mindre problem… (Undskyld til dem, der har det problem… ?)
Ok… har ikke selv børn, men træner 80 børn om ugen, så måske det er i overkanten at kæmme alle over en kam?
Oki… Dit 3. pers. nutids ”s” skal du altså passe lidt på med.
Havde en eng. Prof. Som gjorde et stort nummer ud af at få os til at læse hvad vi havde skrevet, og så indføje det, den/ de kan omskrives til:
The children (they) are – aldrig ”is”, forstår du?
The house (it) is – aldrig “are” Bare en lille huske regel, ellers en god opgave, med gode citater = god perspektivering…
Svar #2
27. februar 2007 af michell-88 (Slettet)
tak for det...
faktisk er jeg helt på skideren..
Jeg skal skrive en synopsis om børn og overvægtt det. Den skal fylder 5 sider, og jeg skal skrive ud fra 3 artikler. Jeg skal aflevere den i morgen :( Jeg har kun skrevet det lille stykke der, og jeg ved at jeg ikke kommer videre. Bar det lille stykke tog mig 2 timer at skrive... Jeg ved jeg ikke kommer til at skrive mere...
Puha, jeg havde brug for at komme ud med det. Jeg har lige fået en mindre depresion, så jeg har svært ved at få tid til alle lektierne... mangler stadig alt det andet, som jeg har sat i første priotet!
Gid man havde fire arme og to hjerner.
faktisk er jeg helt på skideren..
Jeg skal skrive en synopsis om børn og overvægtt det. Den skal fylder 5 sider, og jeg skal skrive ud fra 3 artikler. Jeg skal aflevere den i morgen :( Jeg har kun skrevet det lille stykke der, og jeg ved at jeg ikke kommer videre. Bar det lille stykke tog mig 2 timer at skrive... Jeg ved jeg ikke kommer til at skrive mere...
Puha, jeg havde brug for at komme ud med det. Jeg har lige fået en mindre depresion, så jeg har svært ved at få tid til alle lektierne... mangler stadig alt det andet, som jeg har sat i første priotet!
Gid man havde fire arme og to hjerner.
Skriv et svar til: en der gider at kigge her?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
