Matematik
reducer
28. februar 2007 af
kemlmj (Slettet)
hej.. jege er vildt dårlig til at reducere, især opgaver hvor a er involveret, er der nogen de kan hjælpe med følgende opgave:
8 * a(i tredje) * b * a( i minus 2) dele med (2b) i anden
gerne forklaring
8 * a(i tredje) * b * a( i minus 2) dele med (2b) i anden
gerne forklaring
Svar #1
28. februar 2007 af apandersen (Slettet)
Kig på potensregnereglerne. Bemærk især:
a^p*a^q=a^(p+q)
a^p/a^q=a^(p-q)
Bemærk desuden at:
(2b)^2=4b^2
a^p*a^q=a^(p+q)
a^p/a^q=a^(p-q)
Bemærk desuden at:
(2b)^2=4b^2
Skriv et svar til: reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
