Matematik
Månedlige rente :)
05. marts 2007 af
Izabella (Slettet)
Der indsættes 2000 kr. hver måned i 5 år. Efter 61. og sidste indbetaling står kontoen på 134.791,35 kr.
Jeg skal finde ud af hvad den måndlige rente var.
Nogle der kan hjælpe?
Ps. Tror vidst at man skal bruge "solve" for at løse den.
Jeg skal finde ud af hvad den måndlige rente var.
Nogle der kan hjælpe?
Ps. Tror vidst at man skal bruge "solve" for at løse den.
Svar #2
08. marts 2007 af Linex1 (Slettet)
Jeg kan hjælpe ;), men forstår bare ikke meningen med efter 61? Forklar? Er det 61 mdr.?
kn = k0(r+1)^n.. Det er dit svar
Solve( 2000(1+r)^61mdr = 134791,35, r) Det er den meget nemme og dovne solve løsning. ;D
kn = k0(r+1)^n.. Det er dit svar
Solve( 2000(1+r)^61mdr = 134791,35, r) Det er den meget nemme og dovne solve løsning. ;D
Skriv et svar til: Månedlige rente :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
