Matematik
diskriminant
05. marts 2007 af
Hannibal den store (Slettet)
Ville meget gerne have resultatet på diskrimanten i følgende andengradsligning
f(x) = 0,01814*x^2 - 1,121x + 222,4
?
mange tak på forhånd.
f(x) = 0,01814*x^2 - 1,121x + 222,4
?
mange tak på forhånd.
Svar #2
05. marts 2007 af egernet_ib (Slettet)
diskriminanten finder du ved hjælp af følgende formel: d(iskriminanten)=b^2-4ac
lidt ekstra hjælp:
hvis d<0: ingen løsninger
hvis d>0:x=(-d(+/-)kvadratroden af d)/(2a) 2 løsninger
hvis d=0:x=(-b)/(2a) 1 løsning
hvis ikke det hjalp kan det være du skal slå det op bagerst i din mat-bog
lidt ekstra hjælp:
hvis d<0: ingen løsninger
hvis d>0:x=(-d(+/-)kvadratroden af d)/(2a) 2 løsninger
hvis d=0:x=(-b)/(2a) 1 løsning
hvis ikke det hjalp kan det være du skal slå det op bagerst i din mat-bog
Skriv et svar til: diskriminant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
