Matematik
vektor
08. marts 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
Hej
Længden af vektor a = 7
Længden af vektor b = 3
Prikproduktet = 2
Skal beregne projektionen af vektor a på vektor b.
a*b/b <=> 2/3 eller er det forkert?
Længden af vektor a = 7
Længden af vektor b = 3
Prikproduktet = 2
Skal beregne projektionen af vektor a på vektor b.
a*b/b <=> 2/3 eller er det forkert?
Svar #1
08. marts 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
Hvordan finder jeg koordinaterne til vektor a og b.
Svar #5
08. marts 2007 af hensker (Slettet)
Det er projektionslængden du skal beregne:
|a_1|=|axb|/|b|=2/(3^2)^(1/2)=2/3
Mathon har beregnet projektionen
|a_1|=|axb|/|b|=2/(3^2)^(1/2)=2/3
Mathon har beregnet projektionen
Svar #6
08. marts 2007 af hensker (Slettet)
Undskyld det er noget fjolleri jeg skriver til sidst, alt det med at sætte b i anden og kvadratrod skal du bare glemme - da du allerede kender længden
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
