Matematik

MATEMATIK SYMBOLER?

10. marts 2007 af Fyhring (Slettet)
Jeg har glemt hvad symbolet ! betyder? Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2007 af Sentinox (Slettet)

Dette betyder "fakultet", f.eks. er 4! = 4*3*2*1 = 24

//Sentinox

Svar #2
10. marts 2007 af Fyhring (Slettet)

Mange tak ;D

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2007 af mathon



n! læses "n-fakultetet"
og
er for n positiv og hel
defineret som

n! = n*(n-1)*(n-2)*(n-3)*..........3*2*1

Skriv et svar til: MATEMATIK SYMBOLER?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.