Matematik
Stamfkt. til brøk
10. marts 2007 af
hackerjohn (Slettet)
Hej!
Er der nogle rare mennesker der kan hjælpe mig med at finde stamfunktion til denne brøk?
(x^2 + 1) / (2x^3 + 6x + 2)
Mvh
Sune
Er der nogle rare mennesker der kan hjælpe mig med at finde stamfunktion til denne brøk?
(x^2 + 1) / (2x^3 + 6x + 2)
Mvh
Sune
Svar #2
10. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)
hmm det er vidst ikke så godt at det kommer en ukendt konstant, da jeg skal løse integralet fra 1 til 3 af den brøk? kan du vise hvorn jeg så gør? takker meget for din hjælp
Svar #3
10. marts 2007 af apandersen (Slettet)
Hvis det er et bestemt integrale dropper du integrationskonstanten, da den alligevel går ud når man trækker værdierne fra hinanden.
Svar #5
10. marts 2007 af mathon
S f(x)dx = F(x)+k
alment:
b
S f(x)dx = F(b)+k -(F(b)+k)=F(b)+k-F(b)-k = F(b)-F(a)
a
hvilket er forklaringen på, at man kan se bort fra integrationskonstanten ved beregning af det bestemte integral!!!
...........................................................................................................
specifikt
se
http://peecee.dk/?id=33533
alment:
b
S f(x)dx = F(b)+k -(F(b)+k)=F(b)+k-F(b)-k = F(b)-F(a)
a
hvilket er forklaringen på, at man kan se bort fra integrationskonstanten ved beregning af det bestemte integral!!!
...........................................................................................................
specifikt
se
http://peecee.dk/?id=33533
Skriv et svar til: Stamfkt. til brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
