Matematik

bestem a

11. marts 2007 af juliegg (Slettet)
En funktion er givet ved f(x)=ax+sin(x)
oplyses at f´(0)=7 bestem tallet a

Er der en som kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)

f(x)=ax+sin(x) giver

f'(x)=a+cos(x)

Så skal du bare løse a+cos(0)=7.

Svar #2
11. marts 2007 af juliegg (Slettet)

dvs a=6??

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)

jep

Skriv et svar til: bestem a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.