Fysik
luftens tryj
11. marts 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Jeg har et områder der er 1m^2 ---> 1000 cm^2
Og jeg skal finde ud af hvor meget den samlede kræft er:
1000cm^2 * 9,8 = 9800 Kg.
Men dette er forkert, for svaret er 980 og ikke 9800
Tager men det sidste NUL væk, fordi det er cm^2
Håver I forstår, hvad jeg mener.. Tak
Og jeg skal finde ud af hvor meget den samlede kræft er:
1000cm^2 * 9,8 = 9800 Kg.
Men dette er forkert, for svaret er 980 og ikke 9800
Tager men det sidste NUL væk, fordi det er cm^2
Håver I forstår, hvad jeg mener.. Tak
Svar #1
11. marts 2007 af topra (Slettet)
1 m = 100 cm og 100cm*100 cm = 10000 cm^2 = 1 m^2.
Du mangler enhed på 9,8.
Du mangler enhed på 9,8.
Skriv et svar til: luftens tryj
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
