Matematik
6 små
12. marts 2007 af
tullerpigen (Slettet)
Hej jeg har et par opgaver, jeg har brug for hjælp til at aflede:
a) f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
b) f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
c) f(x)=(9/x) + 3x^4 - 6x^3
d) 2kvadratrod(x) + 3x + 5
e) f(x)= (2x-1)/(4-x)
f) f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
a) f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
b) f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
c) f(x)=(9/x) + 3x^4 - 6x^3
d) 2kvadratrod(x) + 3x + 5
e) f(x)= (2x-1)/(4-x)
f) f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
Svar #1
12. marts 2007 af sapiens (Slettet)
tja, kom med dine egne bud eller forklar, hvor filmen knækker. eller lærer du ikke noget :)
Skriv et svar til: 6 små
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
