Matematik
et par opgaver
12. marts 2007 af
Christoffer_theman (Slettet)
Har endnu en opgave for til i morgen.
f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
f(x)=(9/x) + 3x^4 - 6x^3
f(x)=2kvadratrod(x) + 3x + 5
f(x)=(2x-1)/(4-x)
f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
i den første vil jeg sige f'(x)=9x^2 + 6x^2 - 7x^2
er det sådan?
f(x)=x^9 + 2x^6 - 4x^5
f(x)=x^-5 + 2x^-3 - 5
f(x)=(9/x) + 3x^4 - 6x^3
f(x)=2kvadratrod(x) + 3x + 5
f(x)=(2x-1)/(4-x)
f(x)=(x^3 - 2x)/(x^5)
i den første vil jeg sige f'(x)=9x^2 + 6x^2 - 7x^2
er det sådan?
Svar #1
12. marts 2007 af sapiens (Slettet)
det er vel nok dårlig stil. du har allerede https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=319895 , hold dig til en tråd!
generelt gælder det, at for en funktion f)x) = x^n at f'(x) = n*x^(n-1). det er til de første opgaver. dit bud viser dog, ast du mangler noget fundamentalt, så jeg vil anbefale matbogen.
generelt gælder det, at for en funktion f)x) = x^n at f'(x) = n*x^(n-1). det er til de første opgaver. dit bud viser dog, ast du mangler noget fundamentalt, så jeg vil anbefale matbogen.
Skriv et svar til: et par opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
