Engelsk

lille opgave

15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)
Vi havde mange dejlige oplevelser både den første og den anden uge.

we had many nice experiences both first and secound weeks.

De følgende år har vi holdt ferie hos den samme familie, som hver gang modtager os med smil og åbne arme.

the following years have we hold holiday with the same famliy, that every time get us with a smile and opens arms.

Deres hus har en flot fortrappe af sten, den er altid lige blevet vasket, når vi ankommer.

Their house has a fine forsteps of stone, it is always washed, when we come.

venlig, at skriv den korrekt, hvis der er noget som er forkert..

Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af Sannaen (Slettet)

weeks er flertal

have we hold - her skal byttes lidt rundt

+ ikke komma foran that

get us - Prøv at finde et andet ord for modtager

lige blevet - har du vidst sprunget over.

Svar #2
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

kan du ikke skrive den korrekt?

Svar #3
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

er den nu rigtig?

Vi havde mange dejlige oplevelser både den første og den anden uge.

we had many nice experiences both first and secound weeks.

De følgende år har vi holdt ferie hos den samme familie, som hver gang modtager os med smil og åbne arme.

the following years we have hold holiday with the same famliy, that every time get us with a smile and opens arms.

Deres hus har en flot fortrappe af sten, den er altid lige blevet vasket, når vi ankommer.

Their house has a fine forsteps of stone, it is always washed, when we come.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

Jeg vil foreslå, at du ser mine rettelser i dit andet indlæg.

Svar #5
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

Vi havde mange dejlige oplevelser både den første og den anden uge.

we had many nice experiences both first and secound week.

De følgende år har vi holdt ferie hos den samme familie, som hver gang modtager os med smil og åbne arme.

the following years we have spent our holiday with the same family, who greats us every time with
a smile and opens arms.

Deres hus har en flot fortrappe af sten, den er altid lige blevet vasket, når vi ankommer.

Their house has a fine forsteps of stone, it has always just been washed/cleaned when we arrive.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

Det staves stadigvæk 'second'. Indsæt gerne bestemt artikel foran ('the)'

open i stedet for opens

Og du skal selvfølgeligt ikke bruge både washed og clean, du skal vælge een af dem.

Svar #7
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

Katrine er det sådan her?

Vi havde mange dejlige oplevelser både den første og den anden uge.

we had many nice experiences both first and the secound week.

De følgende år har vi holdt ferie hos den samme familie, som hver gang modtager os med smil og åbne arme.

the following years we have spent our holiday with the same family, who greats us every time with
a smile and open arms.

Deres hus har en flot fortrappe af sten, den er altid lige blevet vasket, når vi ankommer.

Their house has a fine forsteps of stone, it has always just been washed when we arrive.


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

NEJ!! DET staves SECOND! Uden et u i ordet.

Both the first and second week.

Svar #9
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

Ok er det kun det ?

Brugbart svar (0)

Svar #10
15. marts 2007 af Katrine (Slettet)

Ja så vidt jeg kan se.

Svar #11
15. marts 2007 af fukix154 (Slettet)

om aftenen går vi voksne gerne hen til den lokate kro.

by the night we youth working to the locale pub.

Så er onkel fred ivrigere han kan drikke mange glas fadøl på en aften.

so is uncle fred anxious he can drinks many glass of draught beer on the night.

den lokale befolkning drikker ikke af glas, men af krus hver mand har sit peronlige krus hos kroværten

the locale population drink not of glass, but of tankard every man has his ''personlige'' tankard by the landlord.

Brugbart svar (0)

Svar #12
15. marts 2007 af 12.marts (Slettet)

kan lige nå et par af rettelserne inden jeg skal sove :);

- om aftenen = in the evening / at night

- så er onkel Fred = then uncle Fred is

- han kan drikke mange glas fadøl = he can drink many glass of draught beer

- en aften = one evening / night

- den lokale befolkning = the local population

- personlige = personal

håber det kan bruges..

Skriv et svar til: lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.