Biologi
BMB
15. marts 2007 af
E=m*c^2 (Slettet)
Hej er der nogen som kan se om jeg har oversæt det her rigtigt!!!
1)
Engelsk
The 3_10 helix fits this description: it has exactely 3,0 residues per turn and a 10-member hydrogen-bonded loop.
Oversættelse:
3_10 helix passer til denne beskrivelse: Den har præcis 3,0 RESIDUES per omdrejning og en 10 member hydrogen bundet spiral.
2)
Engelsk
In E.coli the contentration of cAMP inside the cell is controled by the concentration of glucose outside the celle. When glucose is available it is imported into the cell and phosphorylated by a complex of transport proteins collectively know as the phosphoenolpyruvate-dependent sugger phosphotransferase system. When glucose is not available one of the glucose transport enzymes, enzym III, catalyzes the transfer of a phosphoryl group, ultimately derived from phosphoenolpyrovate, to adenylate cyclase, leading to its activation.
Oversættelse.
I E.coli, koncentrationen af cAMP inde i celle er kontrolleret af glocose koncentrationen uden for cellen. Når glucose er tilgængelig, importeres det ind i cellen og phosphorylated af en kompleks af transport proteiner kendt som phosphoenolpyruvate-dependent sukker phosphotransferse system. Når der ikke er glukose tilstede, en af glukose transport enzymer, enzym III, katalyser overførelsen af en phosphoryl gruppe, ------ phosphoenolpyrovate til andenylate cyclase, føre til dens aktivering.
PÅ FORHÅND TAK
1)
Engelsk
The 3_10 helix fits this description: it has exactely 3,0 residues per turn and a 10-member hydrogen-bonded loop.
Oversættelse:
3_10 helix passer til denne beskrivelse: Den har præcis 3,0 RESIDUES per omdrejning og en 10 member hydrogen bundet spiral.
2)
Engelsk
In E.coli the contentration of cAMP inside the cell is controled by the concentration of glucose outside the celle. When glucose is available it is imported into the cell and phosphorylated by a complex of transport proteins collectively know as the phosphoenolpyruvate-dependent sugger phosphotransferase system. When glucose is not available one of the glucose transport enzymes, enzym III, catalyzes the transfer of a phosphoryl group, ultimately derived from phosphoenolpyrovate, to adenylate cyclase, leading to its activation.
Oversættelse.
I E.coli, koncentrationen af cAMP inde i celle er kontrolleret af glocose koncentrationen uden for cellen. Når glucose er tilgængelig, importeres det ind i cellen og phosphorylated af en kompleks af transport proteiner kendt som phosphoenolpyruvate-dependent sukker phosphotransferse system. Når der ikke er glukose tilstede, en af glukose transport enzymer, enzym III, katalyser overførelsen af en phosphoryl gruppe, ------ phosphoenolpyrovate til andenylate cyclase, føre til dens aktivering.
PÅ FORHÅND TAK
Svar #3
16. marts 2007 af Dr. MolBio (Slettet)
En residue kaldes på dansk en rest eller en aminosyrerest...
Dependent betyder afhængig, bare så du også forstår det du skriver...
ultimately derived = som udelukkende kommer fra phosphoenolpyrovate
Dependent betyder afhængig, bare så du også forstår det du skriver...
ultimately derived = som udelukkende kommer fra phosphoenolpyrovate
Skriv et svar til: BMB
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
