Matematik
Endnu en gøre rede :/
20. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
1005 Gør rede for, at funktionen
f(x) = 2(1-(1/x)), x> 1
Er en løsning til differentialligningen
dy/dx = y/(x(x-1)) ? f(x)/(x(x-1))=f´(x)
f(x) = = (2-2/x) = 2-2/x
f´(x) = 0*x – (-2)*1/x^2 = 2/x^2
dy/dx = 2/x^2
Hvor laver jeg fejlen?
f(x) = 2(1-(1/x)), x> 1
Er en løsning til differentialligningen
dy/dx = y/(x(x-1)) ? f(x)/(x(x-1))=f´(x)
f(x) = = (2-2/x) = 2-2/x
f´(x) = 0*x – (-2)*1/x^2 = 2/x^2
dy/dx = 2/x^2
Hvor laver jeg fejlen?
Skriv et svar til: Endnu en gøre rede :/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
