Matematik

en lille opgave..

21. marts 2007 af fukix156 (Slettet)
Betragt funktionen givet ved f(x)=x^2

Bestem deta-f med udgangspunkt i x=8 og med x tilvæksten deta-x=5

jeg ved godt, at jeg skal bruge formelen, menn problemet er bare jeg kan ikke få resultatet til deta-f=105 :(


Tak på forhånden :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2007 af QaZZaQ

Delta_f=f(x2)-f(x1)=f(x'+delta_x)-f(x')
=f(8+5)-f(5)=13^2-8^2=105

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2007 af QaZZaQ

Og det var selvfølgelig følgende der skulle stå:

Delta_f=f(x2)-f(x1)=f(x'+delta_x)-f(x')
=f(8+5)-f(8)=13^2-8^2=105

Skriv et svar til: en lille opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.