Kemi
Anden ordens reaktioner
21. marts 2007 af
An-ders (Slettet)
Hej. Jeg har fået denne opgave:
2 mol sølvnitrat AgNO3 blandes med 3 mol saltsyre HCl. Der udfældes hvidt sølvklorid og reaktionen forløber til ende. I dette tilfælde er der ½ mol sølvklorid ved reaktionens begyndelse. Hastighedskonstanten k er 1.
AgNO3 + HCl --> AgCl + HNO3
Dette kan beskrives ved udtrykket
x'=k(a0+x0-x)(b+x0-x)
Hvordan omskriver jeg overstående udtryk til dette:
x'=(2½-x)(x1-x)
Mvh. Anders
2 mol sølvnitrat AgNO3 blandes med 3 mol saltsyre HCl. Der udfældes hvidt sølvklorid og reaktionen forløber til ende. I dette tilfælde er der ½ mol sølvklorid ved reaktionens begyndelse. Hastighedskonstanten k er 1.
AgNO3 + HCl --> AgCl + HNO3
Dette kan beskrives ved udtrykket
x'=k(a0+x0-x)(b+x0-x)
Hvordan omskriver jeg overstående udtryk til dette:
x'=(2½-x)(x1-x)
Mvh. Anders
Svar #1
21. marts 2007 af An-ders (Slettet)
det er her underforstået at
A + B = X + Y
og at:
A = 2
B = 3
A + B = X + Y
og at:
A = 2
B = 3
Skriv et svar til: Anden ordens reaktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
