Matematik

parlellogram / vektorer

23. marts 2007 af EmmaNora (Slettet)
i et koordinat system er givet vektorerne a=(2,-5) og b=(-6,4)
man skal så beregne længden af diagonalerne i parlellogrammet.
Hvordan er det lige man gør det??

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2007 af dnadan (Slettet)

benyt den numeriske værdi af determinanten, dette er nemlig lig arealet af det paralellogram.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2007 af mathon


den ene diagonal d1 = |vektor_a+vektor_b|


den anden diagonal d2 = |vektor_b-vektor_a)| = |vektor_a-vektor_b)|

Skriv et svar til: parlellogram / vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.