Matematik
Differentialligning
25. marts 2007 af
LouiseC (Slettet)
Hej...
Så er jeg kørt fast igen i en differentialligning.
Ligningen, som man skal finde den fuldstændige løsning til, hedder:
dy/dx= (y-1)/(x+2)
Jeg er selv nået et stykke af vejen til noget der hedder
ln(y-1)=ln(x+2)+k , er det helt forkert?
Så er jeg kørt fast igen i en differentialligning.
Ligningen, som man skal finde den fuldstændige løsning til, hedder:
dy/dx= (y-1)/(x+2)
Jeg er selv nået et stykke af vejen til noget der hedder
ln(y-1)=ln(x+2)+k , er det helt forkert?
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
