Matematik
Vektor-regning
26. marts 2007 af
mumi1986 (Slettet)
Jeg skal beregne t sådan så A,B og C ligger på én ret linie.
Jeg har fået givet:
Vektor OA = (2t,-3t)
Vektor OB = (1+5t,1+2t)
Vektor OC = ( 1+3t,1+4t)
Kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skal gøre.
Håber på lidt hjælp.
Jeg har fået givet:
Vektor OA = (2t,-3t)
Vektor OB = (1+5t,1+2t)
Vektor OC = ( 1+3t,1+4t)
Kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skal gøre.
Håber på lidt hjælp.
Svar #1
26. marts 2007 af Madsst (Slettet)
Du kan se at vektor OA går gennem (0,0) og at vektor OB og OC går gennem (1,1). En ret linie gennem alle tre punkter må derfor være lodret, svarende til at t=0.
Svar #2
26. marts 2007 af mumi1986 (Slettet)
Ok. Tak for hjælpen - det kunne ikke være bedre.
Fortsat god aften.
Fortsat god aften.
Skriv et svar til: Vektor-regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
