Engelsk
formulering af 91 ord.
28. marts 2007 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa /: Jeg har forsøgt at formulere denne hypotese til mit fysik projekt.. Men ærligt talt, så synes jeg, den stinker. Den er rodet og ordvalget er ikke specielt godt.
Hvad kan jeg gøre?
I assume that sound moves a lot faster through metal than it does though air. My reason for this is that I know, the molecules are a lot closer in metal that in air, which after my imagination should affect the sound waves to move allot faster. The molecules in air are a lot more spread, so the sound though air should be more slow.
Sound travels by pushing molecules. Therefore it must be much easier and faster to sound to travel through a material where the molecules are allot closer.
Hvad kan jeg gøre?
I assume that sound moves a lot faster through metal than it does though air. My reason for this is that I know, the molecules are a lot closer in metal that in air, which after my imagination should affect the sound waves to move allot faster. The molecules in air are a lot more spread, so the sound though air should be more slow.
Sound travels by pushing molecules. Therefore it must be much easier and faster to sound to travel through a material where the molecules are allot closer.
Svar #1
04. april 2007 af Nina Tønder gym (Slettet)
l 4: allot = a lot
l 5: more slow = slower
l 7: er der ikke noget galt med det første "to"?
l 8: som linie 4
og så skulle du måske overveje at variere dit sprog lidt mht. "a lot"! Men jeg synes ikke den stinker ;)
l 5: more slow = slower
l 7: er der ikke noget galt med det første "to"?
l 8: som linie 4
og så skulle du måske overveje at variere dit sprog lidt mht. "a lot"! Men jeg synes ikke den stinker ;)
Skriv et svar til: formulering af 91 ord.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
