Biologi

ang. synopsis

29. marts 2007 af asis (Slettet)
hey..jeg sidder lige her og kan ike komme i gang med min synopsis..
jeg skrive om brugen af udryddelsesmidler(giftgasser) under 1.verdenskrig.
problemformulering lyder således: Hvilke nye teknologiske krigsmidler blev der brugt under krigen og hvilke konsekvenser har det haft for krigens gang?
jeg skriver i kemi og biologi og historie.
har tænkt mig at lægge vægten på biologi og kemi delen..
nogen der har noget ide om hvad jeg evt. kunne komme skrive som hyptosier eller hvordan jeg overhoved kan komme i gang..?
mange tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2007 af Shase (Slettet)

Historien kan sagtens vægte højt i den opg.
Du skal starte med at stille din opgave op. Hvad vil du arbejde med under de forskellige fag. Ikke for mange emner. Derefter begynder du at finde relevant materiale, fra bøger og nettet.

Så burde du være kommet igang. Efter det kan du evt få hjælp af din lærer. De har sikkert noget de mener du skal fokusere på fordi der allerede er nogen som fokusere på et andet emne osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2007 af stud.med (Slettet)

Et lille fif hvis du vil komme ind på virkemidlerne for giftgasser, så søg information angående Acetylcholinesterase-inhibitor og generelt om neuromuskulære endeplade.

(Acetylcholin er stoffet der frigis fra nerverne/modtages af musklen når der kommer signal om at den skal trække sig sammen. Acetylcholin skal fjernes igen vha den førnævnte, ellers er der konstant aktivering af musklerne og åndedrætsmuskulaturen lammes...you do the math hvis den førnævnte bliver sat ud af spil)

Et andet stof at dykke ned i er cyanid der generelt blokerer mitochondriets evne til at danne ATP ud fra sukker. Det er en videnskab i sig selv = noget tidskrævende at indlære, men bestemt værd at kigge nærmere på hvis du vil se kæbefald fra underviserne.

Svar #3
31. marts 2007 af asis (Slettet)

woow mange tak for det..det lyder spændende..skal lige læse om det her..

Skriv et svar til: ang. synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.