Spansk
En enkelt vending
29. marts 2007 af
Den_kukkende_stylte (Slettet)
Jeg skal bare lige bruge lidt hjælp til en enkelt vending.
Hvordan siger man på spansk: Det kan ske for enhver
På forhånd tak.
Hvordan siger man på spansk: Det kan ske for enhver
På forhånd tak.
Svar #1
29. marts 2007 af yogurth (Slettet)
Hej!
At kunne = poder (o-ue)
Enhver = cada cual
Så burde du selv kunne finde ud af det, for her er nogle gloser :D
At kunne = poder (o-ue)
Enhver = cada cual
Så burde du selv kunne finde ud af det, for her er nogle gloser :D
Skriv et svar til: En enkelt vending
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
