Matematik
integral-bestem a
06. april 2007 af
171089 (Slettet)
Hej..
er lige igang med en aflevering, men gik i stå ved en af opgaverne, som lyder således.
Der er givet funktionen f(x)=ax+7, hvor a er en konstant.
a. bestem en stamfunktion til f(x)
F(x)= ½ax^2+7x+c(konstant)
b. Bestem konstanten a, så: integralet fra 1 til 3 af f(x)dx=38
Her går jeg i stå.. håber nogen kan hjælpe mig, så vil jeg være taknemmelig
er lige igang med en aflevering, men gik i stå ved en af opgaverne, som lyder således.
Der er givet funktionen f(x)=ax+7, hvor a er en konstant.
a. bestem en stamfunktion til f(x)
F(x)= ½ax^2+7x+c(konstant)
b. Bestem konstanten a, så: integralet fra 1 til 3 af f(x)dx=38
Her går jeg i stå.. håber nogen kan hjælpe mig, så vil jeg være taknemmelig
Skriv et svar til: integral-bestem a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
